25 september 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.30 Färgelanda, bilbrand
Utmed länsväg 2069 är det någon som tänder eld på en bil som står vid sidan av vägen. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. 

01.30 Göteborg, drograttfylleri
Vid Rannebergsvägen stoppas tre personer i en bil för kontroll. Föraren, en man i 18-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och saknar körkort.

02.39 Uddevalla, rån
Vid Kantatvägen är det en man i 25-årsåldern sdom blir avtvingad sin mobiltelefon och halskedja av tre maskerade svartklädda killar varav någon viftar med en kniv.

03.23 Stenungsund, bilbrand
Vid Hasselbackevägen är det en parkerad bil som börjar brinna. Räddningstjänsten släcker och det finns ingen misstanke om att det är ett brott.

05.33 Göteborg, stöld
Vid Drottninggatan träffar polisen på tre personer som uppger att de blivit bestulna på värdesaker och en av de tre blivit hotad av tre okända personer. Oklart vad målsägarna blivit av med och var.

 
 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.