26 september 07:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:45 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Albogaleden i Söderköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna i en parkerad bil. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt och ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.