28 september 06:34, Sammanfattning natt, Hallands län

En sammanfattning av nattens händelser i länet.

02.50 Stöld från bil, Karlsrovägen, Halmstad. Polispatrull blir invinkad av en person vars bil, en BMW, blivit bestulen på inredning. En okänd misstänkt gärningsman har försvunnit från platsen i okänd riktning. Polis skriver en anmälan om stöld och bilen kommer att undersökas av tekniker. 

03.27 Stöld genom inbrott, Kornettvägen, Falkenberg. En boende i lägenhetshus ringer polis och uppger att det är pågående inbrott i källaren. Personer lämnar huset innan polis kommer fram, men en man kommer ut från en byggnad med uppbruten garageport. Han har vid kontroll misstänkt stöldgods på sig, och även en bilnyckel. I bilen hittar polis verktyg. Dessa och det misstänkta stöldgodset tas i beslag, och mannen är nu misstänkt för stöld genom inbrott. Då han visar tecken på narkotikapåverkan tas han med för provtagning som misstänkt även för narkotikabrott genom eget bruk. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.