28 september 08:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Polishund fann stöldgods

01:31 Polisen fick ett larm om inbrott i en pub på Rådstugugatan i Norrköping. Någon hade krossat ett fönster och tagit sig in. Den misstänkta gärningsmannen hade därefter flytt ner mot Kungsgatan och Vattengatan. Patrullen fann på flyktvägen stöldgods med hjälp av hundsök.

Polisen höll förhör med vittnen och säkrade vissa spår på brottsplatsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Ingen misstänkt kunde gripas under natten.

Nationell trafikvecka med inriktning mot viltolyckor

Polisen påminner om vår nationella trafikvecka med syfte att öka kunskapen om viltolyckor. Viltets och våra tider stämmer bra överens den här tiden på året.

Anpassa hastigheten och håll avståndet till framförvarande bil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.