03 september 07:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

00.45 Misshandel,  Torp, Uddevalla. Polis skickas till parkeringen vid Torp efter samtal om bråk. En person uppges ha blivit misshandlad, och även ambulans skickas till platsen. I samband med bråket har en man i 20-års åldern blivit misshandlad, och har nu ont i huvudet. När polis arbetat på platsen och tagit uppgifter om händelsen skrivs anmälan samt motanmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövde föras för vård.

01.37 Misshandel, Gärdhemsvägen, Trollhättan. Polis skickas till platsen efter samtal om bråk utomhus. Polis tar uppgifter till en anmälan om misshandel. Det finns ingen misstänkt och inga uppgifter om att målsägande, en man i 20-års åldern, behövde föras för vård. Det är okänt vad som ligger bakom bråket.

02.05 Rattfylleri, väg 636, Stora Höga. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man i 20-års åldern, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning, och är nu misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott genom eget bruk.

02.17 Misshandel, Importgatan, Göteborg. Polis skickas till Importgatan där en man blivit misshandlad, Han blöder i från huvudet, och förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel skrivs. Det är okänt vem som är den misstänkte för misshandeln. 

02.38 Brand, Bergslätt, Dals-Ed. Polis skickas till idrottsplatsen Bergslätt, där det brunnit i skyltar samt skräp. Anmälaren har nu släckt branden. En anmälan allmänfarlig vårdslöshet skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad där bråk hörts mellan en man och en kvinna. På plats i bostaden griper polis mannen som misstänkt för misshandel av kvinnan. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt vård i samband med händelsen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.