Uppdaterad 03 september 09:08

03 september 07:31, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet.

22.30 Skadegörelse, Larsfrid, Halmstad. Polis skickas till Larsfrid, där en anmälare sett två personer slå söner ett fönster till en lägenhet. Personerna springer därefter från platsen. Polis skriver en anmälan om skadegörelse.

22.59 Rattfylleri, Lavavägen, Kungsbacka. Polis stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med av polis för provtagning och är nu misstänkt för drograttfylleri.

23.42 Trafikolycka, väg 845 Väröbacka. Polis och ambulans skickas till väg 845 där en mopedbil voltat. En person uppges ha ont i nacken. Olyckan kommer att utredas som misstänkt rattfylleri samt tillåtande av olovlig körning.

01.31 Brand, Valhallagatan, Halmstad. Polis och räddningstjänst larmas till Valhallagatan där en parkerad bil brinner. Polis skriver en anmälan skadegörelse genom brand. 

03.33 Trafikolycka, Värnamovägen, Varberg. En personbil kör in i ett räcke, och föraren avviker därefter från bilen. Polis skriver en anmälan obehörigt avvikande från trafikolycksplats, smitning. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.