03 september 08:24, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet utan större händelser. Nedan följer några av de ärenden som vi har hanterat.

Trafikbrott, Karlstad kl. 00.06

En tjej i 15-årsåldern är misstänkt för olovlig körning efter att ha kört en A-traktor i Sundsta. Det är för presstalespersonen oklart om tjejen saknade behörighet för att köra A-traktor eller om fordonet gick för fort så att det räknades som en personbil.

Olaga hot, Hagfors, kl. 02.36

En kille i de äldre tonåren är misstänkt för olaga hot mot en kvinna i 20-årsåldern efter ett bråk i en bostad. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om olaga hot. Ingen person är frihetsberövad.

Misshandel, Karlstad kl. 02.37

En man i 25-årsåldern är utsatt för misshandel av ett par för honom okända personer. Den utsatta mannen fick skador i ansiktet och på en arm men det är oklart om han behövde uppsöka akutsjukvård. Det finns ingen misstänkt i detta ärende. Händelsen har skett i Tingvallastaden.

Trafikbrott, Eda kl. 02.57

En bilist är misstänkt för att ha kört bil utan behörighet i Charlottenberg. Bilisten, en man i 50-årsåldern, är även misstänkt för brukande av falsk urkund.

Trafikbrott, Arvika kl. 03.33

En bilist har kört av vägen utefter Lv650 i höjd med Smugan. Bilen är avställd och bilisten, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för brott. Det är oklart om han behövde åka med ambulans till sjukhus för vård.

Stöld/inbrott, Karlstad kl. 03.36

En eller flera okända personer har brutit sig in på en byggarbetsplats på Norrstrand. Man har bland annat brutit sig in i en container eller byggbod. Det är i nuläget oklart vad som har blivit stulet men polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Misshandel, Filipstad kl. 04.36

Flera okända personer har slagit sönder rutorna på en parkerad bil och de har även slagit en man på armen med ett tillhygge. Polisen har varit på plats och man skriven anmälan om misshandel och skadegörelse. Det är oklart om den utsatta personen ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada, två ärenden gällande LOB och fyra ärenden gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.