03 september 08:46, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som vi har hanterat.

Rattfylleri, Kumla kl. 23.42

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Norra Mos. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Narkotikabrott, Karlskoga kl. 01.13

En man i 25-årsåldern visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika, i Rävåsen, och han får åka med för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Örebro kl. 01.21

En man i 30-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel inne på en nattklubb i centrum. Det finns ingen misstänkt person i detta ärende.

Brand, Örebro kl. 03.07

Det har brunnit i en hög med sopor i närheten av en altan i Varberga. Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Skadegörelse, Örebro kl. 06.05

En person har slagit sönder en ruta till en fastighet på Väster. Personen har inte varit inne i fastigheten och polisen skriver anmälan om skadegörelse.

Utöver detta har vi bland annat hanterat nio ärenden gällande LOB och två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.