03 september 09:04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer en del av de händelser vi har hanterat.

Misshandel, Falun kl. 01.22

En kvinna misstänker att hon har blivit drogad på en restaurang i centrum. Polisen har tagit upp en anmälan om misshandel och provresultat får visa om hon har blivit utsatt för brott.

Våldsamt motstånd, Malung-Sälen kl. 01.31

I samband med att en man ska omhändertas enligt LOB i Malung blir han våldsam och sätter sig till motvärn mot patrullen. Han får sova ruset av sig hos polisen och blir misstänkt för ringa narkotikabrott, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

Narkotikabrott, Orsa kl. 02.01

En tjej i 15-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Borngärdet. Hon blir provtagen och hemkörd till sina föräldrar.

Misshandel, Falun kl. 02.37

En man i 40-årsååldern är misstänkt för misshandel mot två kvinnor, en i 40-årsåldern och en i 20-årsåldern, på en restaurang i centrum. Mannen är omhändertagen enligt LOB.

Trafikbrott, Hedemora kl. 05.08

En bilist, en kvinna i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i Vikmanshyttan utan att ha körkort. Hon är dessutom misstänkt för att ha kört en bil som har körförbud. En av passagerarna, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav och en annan passagerare, en kvinna i 20-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskada och 11 ärenden gällande LOB.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.