04 september 07:28, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

En sammanfattning av nattens händelser i länet.

21.43 Misshandel, Kungsgatan, Varberg. En man blir misshandlad utomhus på Kungsgatan, och polis och ambulans skickas till platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus för kontroll. En anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

00.58 Misshandel, Hyltevägen, Hylte. Polis kommer fram till ett bråk där en misshandel skett.  Anmälan samt motanmälan om misshandel mellan två män skrivs. Ingen av dem har behövt vård i samband med händelsen.

02.24 Trafikolycka, Tofta, Varberg. En personbil har kört in i en villatomt, vidare på en parkerad bil och därefter ut på en åker. Föraren, en man, kontrolleras av ambulans men behöver inte föras med för vård. Han tas med av polis för provtagning misstänkt för rattfylleri.

03.29 Stöld genom inbrott, Knäred, Laholm. Polis skickas till ett företag dit väktare är på väg efter inbrottslarm, och en person har hoppat in genom företagets fönster. När polis anländer finns ingen person kvar på platsen. men ett fönster har brutits upp. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.