07 september 07:14, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:03 Trafikkontroll, Luleå
Vid en trafikkontroll på E4/riksväg 97 på Storheden utfärdades en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelse.

23:05  Trafikolycka, Kalix
Polis kallas till en singelolycka på länsväg 720. En personbil i vilken en person färdades i är inblandad. Föraren förs till sjukvård. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

00:46 Brand, Kiruna
Polis beordras till östra Kiruna med anledning av brand. Inledningsvis inkom larm om brand i byggnad, men det visade sig vara fordon som är berörda. En anmälan om skadegörelse genom brand ska upprättas.

04:43 Stöld ur/ifrån motorfordon, Kalix
Polis beordras till Kalix centrum med anledning av samtal om inbrott i bil. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas.

04:59 Trafikolycka, vilt, Piteå
En viltolycka på länsväg 373 vid Önusberg anmäls till polisen. En personbil och en älg var inblandade. En person uppges ha personskador, men personen behövde inte följa med ambulansen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.