09 september 06:44, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

22:38, fylleri, Vänersborg
Vi får larm om en berusad man på Södergatan. Mannen ska bland annat uppträda aggressivt genom att sparka mot bilar som passerar. Polis kommer till platsen och omhändertar mannen för berusning.

22:44, misshandel samt skadegörelse, Stenungsund
En man konfronterar några ungdomar som river sönder valaffischer vid Ucklumsvägen. Mannen håller kvar en av ungdomarna och larmar samtidigt polis. Det uppstår bråk på platsen och mannen blir nedknuffad i ett dike. Gärningspersonen försvinner på en moped mot centrala Stenungsund. Polis kommer till platsen. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov. En anmälan om misshandel samt skadegörelse är upprättad.  

03:41, hot mot tjänsteman, Göteborg
En väktare ber en man flytta sin bil utanför hotell Gothia. Mannen blir hotfull. En ordningsvakt kommer även till platsen. Mannen är fortsatt hotfull och lämnar därefter i bilen. Polis larmas till platsen. Mannen anträffas inte. En anmälan om olaga hot samt hot mot tjänsteman är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.