09 september 07:47, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till fredag polisområde Örebro

22.44 Lindesberg. Trafikbrott. Man i trettioårsåldern tilldelas ordningböter för hastighetsöverträdelse, för att ha kört över heldragen linje samt ej hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

23.56 Karlskoga. Rån. Man i tjugoårsåldern utsatt för rån i Karlskoga. Bestulen på personliga tillhörigheter och värdesaker. Förd till sjukvård. Anmälan rån.

01.49 Kumla. Stöld ur motorfordon. Två personer iakttas då de gör inbrott i bilar. Polispatrull stoppar misstänkt bil med två personer. Två män i trettioårsåldern grips misstänkta för stöld. Numera anhållna.

01.56 Örebro. Stöld. Vittnen ringer angående pågående stöld av katalysator i Västhaga, Örebro. Patruller till plats påträffar inga gärningsmän men polishund spårar upp katalysator som stulits från personbil. Anmälan stöld ur motorfordon.

05.05 Degerfors. Inbrott. Inbrott i idrottsanläggning. Oklar omfattning av vad som stulits. Anmälan stöld, ingen gripen gärningsman i nuläget.

06.27 Kumla. Trafikbrott. Man i tjugoårsåldern, trafikbot otillåten mobilanvändning vid bilkörning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.