09 september 08:42, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt till fredag polisområde Dalarna

22.24 Borlänge. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern misstänkt för rattfylleri samt drograttfylleri efter förarkontroll i centrala Borlänge. Mannen misstänks även för ringa narkotikabrott eget bruk.

22.25 Borlänge. Trafikbrott. Fordonsförare under arton år misstänks för olovlig körning. Föraren ska ha framfört ett fordon för vilket denne saknar behörighet. Fordonet, en A-traktor är taget i beslag.

03.24 Hedemora kommun. Specialstraffrätt. Polispatrull kallas till en adress med anledning av anmäld pågående misshandel. På plats framkommer att målsägaren inte utsatts för det brott denne anmält. Målsägaren misstänks därför för falskt larm. En annan person i trettioårsåldern misstänks däremot för olaga hot. Den för olaga hot misstänkte personen ska ha uttalat hot som fått målsägaren att uppleva rädsla för sitt liv.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.