01 april 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

02.19: En man i 30-årsåldern blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Det skrivs också en anmälan gällande våld mot tjänsteman då mannen ska ha gett sig på en entrévärd för en nattklubb i centrala Örebro.

03.04: Vid Bromsplan stoppas ett fordon för kontroll. Bilen är avställd och har användningsförbud och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

Ljusnarsberg

03.13: En anmälare ringer in med anledning av att denne upptäckt hur någon brutit sig in i anmälarens förråd. Anmälaren ska ha blivit nedslagen då han konfronterat gärningsmannen som därefter lämnade platsen. Det upprättas en anmälan om misshandel samt stöld genom inbrott.

Karlskoga

00.20: I Rävåsen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 60-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

04.07: Patrull kallas till en adress i Bohult med anledning av att en taxichaufför ska ha blivit slagen blodig i ansiktet av en annan man. Det upprättas en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.