12 april 08:00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer urval av nattens händelser i Värmlands län.

E18 Karlstad
23.46: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist. Vid samtal påvisar föraren, en man i 30-åtrrsåldern, tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Beslut om att medta mannen för provtagning inhämtas från behörig beslutsfattare. Analysen av provtagning får utvisa om misstanke kommer kvarstå. En polisanmälan gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott/ ringa, eget bruk.

23.55: En man i 30-årsåldern misstänks för att i två fall av misshandel under natten. Målsägare är en kvinna i 20-årsåldern och en man i 30-årsåldern. Någon form av tidigare relation har förekommit mellan misstänkt och kvinnan. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

Sillerud
02.42: Okänd person har brutit sig in i en livsmedelsbutik. Tillgreppet är okänt. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. En anmälan gällande stöld genom inbrott är upprättad.

I övrigt har patruller ägnat sig åt person och fordonskontroller. Det har också hanterats viltolyckor, utan personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.