13 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

23.11 Borås, grov misshandel
I en lägenhet i Borås har det varit bråk mellan en kvinna i 25-årsåldern och en man i 30-årsåldern. Båda har blivit skadade i bråket. Kvinnan uppger att hon knivhuggit mannen och att mannen ska ha sparkat henne. Flera personer befann sig i lägenheten, bland annat två barn, som efter händelsen togs omhand av socialtjänsten. Kvinnan greps på plats misstänkt för grov misshandel medans mannen hade lämnat platsen och ännu inte lokaliserats. Han misstänks för misshandel. Lägenheten är avspärrad för en teknisk undersökning.

02.16 Borås, misshandel
I en lägenhet på Norrby har en man i 60-årsåldern blivit misshandlad genom att han fått flera knytnävsslag i ansiktet. Ambulanspersonal var på plats och kontrollerade mannen men det är oklart om han behövde åka med till sjukhus. En man i 18-årsåldern lämnade lägenheten efter misshandeln men greps av polis utanför porten. 

04.34 Bengtsfors, stöld av diesel
Vid ett företag i Steneby ser man via kameralarm att tre personer tagit sig in på området och slangat diesel från en mindre traktor, oklart hur mycket. Därefter lämnade de platsen till fots i okänd riktning. Oklart om de haft något fordon utanför. Anmälan om dieselstöld.

05.54 Falköping, brand
Räddningstjänst och polis har larmats till Östra Tunhem där det brinner i ett uthus. Enligt räddningstjänsten är det en fullt utvecklad brand och man arbetar med att förhindra spridning till närliggande byggnader. I nuläget finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.