Sök
Stäng Meny

13 april 07:26, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Örebro kl. 00.08

En man i 20-årsåldern är utsatt för en grov misshandel på Söder. Polisen fick samtal om att flera personer slogs och när patrull kom till platsen hittade de en man som låg skadad på marken. Mannen blev förd med ambulans till sjukhus med skada i ryggen. Polisen misstänker att någon form av tillhygge är använt och skriver en anmälan om grov misshandel. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Olaga intrång, Lindesberg kl. 02.20

En eller flera okända personer har tagit sig in i en lokal i Gusselby. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt person och man skriver en anmälan om olaga intrång.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 03.28

En mopedist, en man i 55-årsåldern, är misstänkt för att ha kört moped under påverkan av narkotika i Skranta. Han hade dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika på sig. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Skadegörelse, Karlskoga kl. 04.13

En person har slagit sönder rutor på flera parkerade bilar i Rävåsen. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt person. Patrullen skriver anmälan om skadegörelse på minst två bilar, det kan vara flera fordon som är utsatta.

Stöld/inbrott, Kumla kl. 06.00

En eller flera personer har tagit sig in genom ett öppet fönster till ett bageri någon gång under natten. Den eller de misstänkta har tagit att kassaskrin innehållande bland annat kontanter. Patrullen skriver anmälan om stöld genom inbrott. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre ärenden gällande misstänkta ringa narkotikabrott, hanterat två misstänkta trafikbrott, kontrollerat 19 personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat sju viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.