Sök
Stäng Meny

13 april 07:37, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:42 Skadegörelse, Skellefteå
Polis beordras till Älvsbacka i Skellefteå med anledning av skadegörelse. En fönsterruta på en byggnad har utsatts. Ingen misstänkt anträffas. Polis håller vittnesförhör, dokumenterar platsen och ska upprätta en anmälan gällande skadegörelse.

23:50 Trafikbrott, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Östra Ersboda i Umeå. Det råder användningsförbud för bilen som körs så en ordningsbot (böter) utfärdas och registreringsskyltarna omhändertas.

02:47 Trafikbrott, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. Anmälan ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.