Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 14 april 17:58

14 april 00:00, Brand, Hällefors

Det brinner i ett garage i Örlingen i Hällefors kommun.

SOS-alarm meddelar att det brinner i ett garage i Örlingen. Inga personskador ska vara inrapporterade. Uppgifter gör gällande att det finns någon form av brandfarliga tuber i aktuellt garage. Framkomlighet på LV 786 kan komma att begränsas på grund av branden. Räddningstjänsten, ambulans samt polis är kallade till platsen. 

Texten kan komma att uppdateras.

Uppdatering klockan 16.15:

Polisen biträder räddningstjänsten och räddningsledaren. Garaget är övertänt. Ett säkerhetsavstånd om 300 meter är vidtaget. Lv 786 är helt avstängd för trafik på räddningsledarens begäran.

Uppdatering klockan 17.55: 

Polispatrull har lämnat platsen. En polisanmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet kommer upprättas av polispatrullen. Garaget kommer få brinna ner under bevakning av räddningstjänsten som är kvar på platsen, ett körfält är fortsatt påverkat med anledning av räddningstjänstens fordon. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.