14 april 07:26, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:51 Vapenlagen, Sundsvall
Polis kontrollerar en person i Bredsand. I personens ägo finns en pepparspray, som tas i beslag. Personen misstänks för ringa vapenbrott. En anmälan ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

02:56 Försök till inbrottsstöld, Sundsvall
Polis beordras till en adress på Norrmalm med anledning av misstänkt inbrott i en lägenhet. Boende i lägenheten har noterat tecken på att någon utan lov varit i bostaden. Ingen misstänkt person anträffas. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan gällande försök till inbrottsstöld upprättas.

05:15 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vars förare visare sig ha ett återkallat körkort. Föraren misstänks för grov olovlig körning och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Remmarn, Örnsköldsvik, har anmälts till polisen under gårdagskvällen. Det finns inga rapporter om personskador.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.