14 april 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:36 Polis larmades till Skiftinge, Eskilstuna, med anledning av att en man i 20-årsåldern ska ha blivit utsatt för ett rån utomhus cirka 30 minuter tidigare. Tre maskerade gärningspersoner ska ha uppvisat ett vasst föremål och på så sätt hotat till sig mobiltelefon och bankkort. Polis har varit på plats, pratat med målsägande och sökt av området men i nuläget har ingen person gripits. En anmälan om rån kommer skrivas. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. 

01:34 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till en idrottsplats i Torshälla, Eskilstuna, med anledning av en brand i ett omklädningsrum och i en fristående container. Polis har varit på plats och en anmälan om mordbrand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.