Uppdaterad 15 april 07:49

15 april 07:11, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Brand, Torsby kl. 00.38

Det har brunnit i ett hus i Nyskoga. Polisen har varit på plats och man misstänker inget brott. Ingen person blev skadad i samband med branden.

Rattfylleri, Eda kl. 02.26

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha blivit stoppad av en polispatrull i Charlottenberg. Mannen är även misstänkt för olovlig körning.

Rattfylleri, Sunne kl. 03.12

En bilist, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika. Hon är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Kvinnan blev stoppad och kontrollerad, i sin bil, i centrum.

Rattfylleri, Årjäng kl. 03.40

En bilist har kört in i mitträcket utefter Lv172 i höjd med Silbodal. Polisen misstänker att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av alkohol. Föraren får åka med ambulans till sjukhus för vård av lindriga skador. 

Utöver detta har vi bland annat hanterat ett par ärenden gällande ringa narkotikabrott, kontrollerat 19 personer eller fordon, hanterat tre trafikbrott, omhändertagit fyra personer enligt LOB, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa samt hanterat en viltolycka utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.