Sök
Stäng Meny

15 april 07:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Borlänge kl. 22.07

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott efter att ha blivit stoppad i sin bil i Norra Backa. Resultaten på proverna får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Olaga hot, Avesta kl. 06.31

En man i 60-årsåldern är misstänkt för olaga hot mot en kvinna i 55-årsåldern. Brottet har skett i kvinnans bostad. De båda känner varandra men det är oklart vilken relation de har till varandra. Mannen är inte frihetsberövad.

Misshandel, Hedemora kl. 01.45

En man i 40-årsåldern är utsatt för en misshandel vid en restaurang i centrum. Polisen har varit på plats men den som kan misstänkas för brottet var inte kvar på plats. Det finns ingen information om att den utsatta ska ha uppsökt akutsjukvård.

Misshandel, Falun kl. 02.44

En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel mot två män i samma ålder vid en restaurang i centrum. Polisen har varit på plats och de kommer att skriva en anmälan om misshandel. Ingen person är frihetsberövad i detta ärende och det finns ingen information om att den utsatta har uppsökt akutsjukvård.

Utöver detta har vi hanterat några ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, kontrollerat 20 personer eller fordon, hanterat sex trafikbrott, omhändertagit fem personer enligt LOB, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa samt hanterat en viltolycka utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.