15 april 08:38, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:30 Rattfylleri, Kramfors
Polis kontrollerar en personbil på länsväg 334. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Provtagning utförs, bilnyckeln omhändertas och anmälan ska upprättas. Föraren misstänks för rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt för olovlig körning.

00:55 Bråk, Härnösand
Polis beordras till en krog i centrala Härnösand på grund av tidigare bråk. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han kommer att förhöras.

02:34 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till centrala Sollefteå med anledning av att en man ska ha misshandlats utanför en krog. Ingen misstänkt är kvar på plats. Polis håller förhör med vittnen och med mannen. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Stöde har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.