Sök
Stäng Meny

15 april 08:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:49 Olaga hot, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av att personer vägrar lämna den. Det är lugnt på plats. Polis håller förhör, en man misstänks ha hotat en person. En anmälan ska upprättas.

00:08 Brand, Piteå
Polis beordras till länsväg 572 i Norrfjärden, Piteå, med anledning av att en personbil brinner. Branden ska ha uppstått under färd. Det finns ingen misstanke om brott.

01:16 Trafikolycka, Kiruna
Polis beordras till Riksgränsen med anledning av en skoterolycka. Enligt initiala uppgifter förs en person till sjukvård. Olyckan ska utredas.

06:25 Trafikkontroll, Gällivare
På länsväg 828, Apelqvistheden, rapporteras en fortkörning. Hastigheten uppmättes till 91 kilometer i timmen på en 60-sträcka. Förarens körkort omhändertogs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.