Sök
Stäng Meny

16 april 07:17, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal lördagsnatt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Kristinehamn kl. 00.16

En kille i de övre tonåren har blivit misshandel av en jämnårig kille, utomhus, vid ICA Maxi. Den utsatta killen är förd med ambulans till sjukhus med anledning av smärtor i bröstet. Polisen skriver en anmälan om misshandel. Den misstänkta fanns inte kvar på platsen när patrullen kom dit.

Rattfylleri, Hagfors kl. 01.06

En kille i 15-årsåldern är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika efter att en patrull stoppat och kontrollerat den A-traktor som han körde. Killen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 23 personer eller fordon, omhändertagit sex personer enligt LOB, hanterat 14 misstänkta trafikbrott,  hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.