Sök
Stäng Meny

17 april 07:05, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Narkotikabrott, Borlänge kl. 00.41

En patrull stoppar och kontrollerar en personbil i Kvarnsveden och vid kontroll av en av passagerarna fattar patrullen misstanke om att han, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han är också misstänkt för brott mot knivlagen.

Misshandel, Sälen kl. 02.11

En man i 25-årsåldern är gripen och därefter anhållen efter en misshandel som har skett på en restaurang i Lindvallen. Det är för presstalespersonen oklart vem som är utsatt och om den personen har behövt uppsöka akutsjukvård.

Stöld/inbrott, Falun kl. 03.49

En eller flera okända personer har brutit upp en dörr till en bygghandel i Nedre Norslund. Verktyg till ett stort värde är stulet.

Stöld/inbrott, Borlänge kl. 04.34

En eller flera personer har brutit sig in i ett byggföretag i Hytting. Det är för presstalespersonen oklart vad de har stulit. Polisen utreder om detta inbrott kan ha begåtts av samma personer som gjorde inbrottet i Falun.

Trafikbrott, Ludvika kl. 05.20

En bilist är misstänkt för att ha kört sin bil i Håksberg trots att det råder körförbud på den. Eftersom att bilisten, en man i 55-årsåldern, inte vill skriva på böterna så skriver patrullen en anmälan istället.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat sju personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa, omhändertagit en person enligt LOB och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.