17 april 07:07, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Brand, Karlskoga kl. 00.14

Det har brunnit i minst en parkerad bil i Baggängen. Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

Skadegörelse, Karlskoga kl. 00.21

En eller flera personer har slagit sönder flera fönster till socialtjänstens lokaler i Baggängen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Stöld/inbrott, Hallsberg kl. 00.34

En eller flera okända personer har brutit upp källarförråd i en fastighet i centrum. Patrullen skriver anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har blivit stulet.

Skadegörelse, Kumla kl. 02.07

En person har gjort sönder en ruta till en butik i centrum. Polisen har varit på plats och en bit ifrån platsen har man träffat på en man i 20-årsåldern som eventuellt kan vara misstänkt för brottet.

Stöld, försök, Kumla kl. 02.43

En eller flera personer har försökt stjäla drivmedel från en parkerad grävmaskin. Maskinen stod parkerad utefter Rv51 i höjd med Ekeby. Polisen har varit på plats i området utan att hitta någon misstänkt.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat nio personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.