Sök
Stäng Meny

17 april 12:30, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av polisens arbete i trafiken under morgon och förmiddag

Hastigheten är en av de faktorer som påverkar mest vid en trafikolycka. Därför görs extra kontroller under polisens trafikvecka som genomförs mellan 17-23 april.

Under morgon och förmiddag har polisen i Västernorrland kontrollerat trafiken på flera olika platser i länet.

HÄRNÖSAND

Vid 10-tiden hölls en nykterhetskontroll i centrum, utan några anmärkningar.

KRAMFORS

Under morgonen kontrollerades en bilist där bilen hade kör- och användningsförbud. Anmälan upprättades. Efter samtal med Kronofogdemyndigheten togs även bilen i beslag, då ägaren var skuldsatt och fordonet blev utmätt på distans.

SUNDSVALL

Under förmiddagen hölls en trafikkontroll på E4 vid Armsjön, utan några anmärkningar. Samtidigt kontrollerades trafiken på E4 vid Maj. Där fick 17 förare böter på grund av hastighetsöverträdelser varav tre fick sina körkort omhändertagna.

ÖRNSKÖLDSVIK

Under tidig förmiddag kontrollerades trafiken vid Vintergatan. Senare hölls en trafikkontroll vid Hästmarksvägen, där cirka tio förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Under dagen kontrollerades även trafiken vid Björnavägen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.