Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 17 april 20:07

17 april 17:31, Försvunnen person, Gotlands län

Återfunnen, polisen tackar för den hjälp som ledde till att han hittades. Polisen söker den man som försvann från Hemse i dag vid 14- tiden.

 

Uppdatering klockan 20:03

Den man som polisen har sökt efter under eftermiddagen och tidig kväll är återfunnen. Med hjälp av de som ringde om att de sett den bil han färdades hittades han söder om Hemse. 

Polisen söker den man som försvann från Hemse vid 14-tiden i dag den 17 april. Mannen färdades då i en röd Volkswagen Golf från 2013. I bilens registreringsskylt ingår bland annat bokstäverna och siffrorna AR67.

Mannen är 40 års åldern och 193 cm lång och har en smal kroppsbyggnad. Hans hår kan vara utsläppt eller uppsatt i tofs och han har skägg.

När han lämnade Hemse var han klädd i en vinterjacka i svart/grön kamouflagefärg samt byxor i beige färg med benfickor.

Kontaktvägar till polisen

Ser du mannen eller bilen ringer du polisen via 112. 

Har du sett mannen eller bilen tidigare i dag ringer du polisens via 114 14. Du kan även kontakta polisen via tipsformuläret på polisens webbplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.