Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 18 april 08:01

18 april 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har ur polisiär synvinkel varit en mycket lugn natt i Värmlands län.

Filipstad
22.31: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist i centrala Filipstad. En förare i 35-årsåldern saknar vid kontroll behörighet att framföra körkortspliktigt fordon varför en polisanmälan gällande olovlig körning upprättas. Ärendet hanteras inom ramen för snabbare lagföring.

Torsby
23.31: En anmälare kontaktar polisen med anledning av att en okänd person berett sig tillträde till målsägarens hem. Hur eller vem som tagit sig in i bostaden är okänt, polispatrull söker i området utan att anträffa någon gärningsman. En polisanmälan gällande hemfridsbrott är upprättad av patrullen.

Kristinehamn
03.32: Inkommer samtal till polisen med anledning av att det genomförts ett försök till stöld av drivmedel från en gård söder om Kristinehamn. På platsen har gärningsperson avbrutits, kvar på platsen anträffas ett 10-tal dunkar innehållande Diesel. En anmälan gällande stöld är upprättad.

Polispatruller har i övrigt genomfört person samt fordonskontroller. Polisen har även hanterat viltolyckor, inga personskador är inrapporterade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.