18 april 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer en sammanfattning från natten.

22.07 Mord, Fröslunda Eskilstuna. Flera vittnen larmar om höga smällar från en adress utomhus. Polis som anländer till platsen anträffar en skottskadad man. Mannen konstateras avliden senare under natten och anhöriga är underrättade. En man grips för mordet en dryg timme senare och anhålls under natten av åklagare misstänkt för mord. Senare idag kommer polis att arrangera en digital uppkoppling för media. Information om detta kommer senare. Inga kommentarer kommer förmedlas om händelsen innan dess. 

22.13 Brand i fordon Skjulsta, Eskilstuna. Samtal inkommer om en brand ni en personbil i ett skogsparti. Räddningstjänst släcker branden.

02.13 Drograttfylleri, Kocks väg Nyköping. En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon och föraren på ca 20 år misstänks vara narkotikapåverkad. Medtagen för kroppsbesiktning, dvs blod- och urinprov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.