19 april 07:37, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:14 Polisen larmades till Virkesvägen i Vetlanda med anledning av ett bråk utomhus. Polis åkte till platsen. En man misstänks för att ha misshandlat en annan man. Den misstänkte greps misstänkt för grov misshandel. Den drabbade mannen fördes till sjukhus, han har allvarliga skador. I övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget. Den gripne är i 35-årsåldern och den drabbade är i 40-årsåldern. Inga formella förhör har hållits med misstänkt eller den drabbade. En brottsplatsundersökning genomfördes.

04:31 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Azurvägen i Jönköpings kommun. Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för rattfylleri och fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.