Sök
Stäng Meny

20 april 07:42, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:56 Stöld, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Kåge. Misstänkt stulet drivmedel anträffas i fordonet. Föraren, en man, grips och efter förhör anhålls han av åklagare.

05:24 Stöld, Umeå
Polis beordras till en adress i stadsdelen Öst på stan i Umeå med anledning av pågående cykelstöld. En man anträffas och grips. Förhör ska hållas och åklagare ska kontaktas för att besluta om mannen ska anhållas eller inte. Cykeln tas i beslag.

Under natten grips en man i Västerbotten misstänkt för misshandel, våldtäkt och barnfridsbrott. De inblandade känner varandra. Åklagare beslutar om att anhålla mannen.

Under gårdagskvällen kontrolleras en adress i Skellefteå och misstänkt stulen koppar anträffas. Två personer grips inledningsvis, misstänkta för häleri. Den ena är frisläppt, men misstanken kvarstår, den andra är anhållen efter beslut av åklagare.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.