Sök
Stäng Meny

21 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

01:34, Mölndal, stöld genom inbrott
En kvinna i dryga 80-årsåldern ringer in om att två män har befunnit sig i hennes bostad. När hon tilltalade de båda männen sprang de iväg. Det är oklart om männen stulit något. Polis kommer till platsen och konstaterar att ett inbrott har skett. En hundpatrull kallas dit och gör en sökning. En anmälan om inbrott upprättas. Tekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under dagen. 

01:53, Göteborg, rattfylleri
Föraren av en personbil, en man i 45-årsåldern, kontrolleras och misstänks vara påverkad. Mannen får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt rattfylleri upprättas. 

02:32, Göteborg, drograttfylla
Fyra ungdomar har kört in i en stolpe. Polis anländer till platsen. Föraren av bilen, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt drograttfylla, vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, narkotikabrott eget bruk upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.