21 april 08:10, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Värmlands län.

Karlstad
00.20: Ordningsvakt på en nattklubb kontaktar polisen då en gäst uppgett att denne blivit misshandlad. Patrull identifierar en man i 20-årsåldern som misstänks för misshandel. Uppgifter om skadeläge för målsäganden saknas.

Hammarö
00.42: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist, föraren en man i 20-årsåldern blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Efter provtagning omhändertas misstänkts körkort samt att en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

Karlstad
03.43: En taxichaufför meddelar att en kund som är berusad vägrar betala för resan. Patrull till plasten och omhändertar en kvinna i 30-årsåldern. En bedrägerianmälan upprättas också då kvinnan ej betalt för resan.

Patruller har ägnat sig åt person samt fordonskontroller. Viltolyckor med rådjur har hanterats under natten. Det har även omhändertagits några personer som ej varit i stånd att ta hand om sig själv på grund av berusning, LOB- lag om omhändertaganden av berusad person.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.