Sök
Stäng Meny

22 april 07:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Dalarnas län.

Grycksbo
22.12: En trafikolycka har inträffat på Rättviksvägen/ Kyrkbyvägen i Grycksbo. Två bilister har frontalkolliderat, 4 personer är drabbade. En man i 18-årsåldern misstänks vara vållande till olyckan. Inga allvarliga personskador är inrapporterade.

Avesta
22.49: Polis får information om att det har skett ett bråk i centrala Avesta. Två ynglingar har bråkat, vårdnadshavare kallas till platsen. Patrull upprättar anmälan och motanmälan i rubriceringen misshandel. Ingen information om skadebild finns inrapporterad.

Borlänge
00.32: En man i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott/ ringa, eget bruk efter kontroll av polispatrull. Mannen får medfölja på provtagning, analys får utvisa om misstankar kvarstår.

Lindvallen
02.04: Polispatrull kontrollerar en man i 18-årsålden i anslutning till en nattklubb i Lindvallen. Misstanke om narkotikabrott/ ringa, eget bruk uppstår vid samtal. Mannen får medfölja på provtagning, analys får utvisa om misstankar kvarstår.

Patruller har hanterat ett antal personer som omhändertagits enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person, vissa har varit föremål förr polisen arrest, vissa har överlämnats till sjukvården och anhöriga. Det har även utförts ett antal kontroller på personer och fordon. Psykisk ohälsa har också hanterats. Trafikolyckor med vilt inblandat men inga personskador har inrapporterats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.