Sök
Stäng Meny

22 april 08:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

23:01 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 27 utanför Forsheda uppstod misstanke om drograttfylleri och olovlig körning mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

03:48 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Askeryd, Aneby, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska ett garage ha börjat brinna och det ska ha spridit sig till en närliggande byggnad. Polis har varit på plats och det finns ingen misstanke om brott. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor, trafikbrott, lägenhetsbråk som slutat med medling samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.