Sök
Stäng Meny

23 april 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

00:00 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Hjälmarydsvägen i Tranås med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört på en älg. När polis anlänt till platsen visade det sig att bilisten ska ha väjt för en älg och undvikit kollisionen. Föraren, en man i 20-årsåldern, ska ha klarat sig utan personskador men fått följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör då en misstanke om rattfylleri uppstått. 

00:35 Polis larmades till centrala Råslätt, Jönköping, med anledning av bråk utomhus. När polis anlänt till platsen anträffades en man i 20-årsåldern som blivit misshandlad av fyra/fem okända personer. Målsägande var inte i behov av ambulans. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på platsen. En anmälan om misshandel samt olaga hot kommer att skrivas. Ingen har frihetsberövats i ärendet. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.