23 april 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det ärende som sticker ut: 

05:06 Polis larmades till en adress i Hugelsta, Eskilstuna, med anledning av ett inbrott. Okänd gärningsperson eller gärningspersoner ska ha tagit sig in i en maskinhall och stulit GPS-antenner samt paneler från två traktorer. Polis har varit på plats, dokumenterat området samt genomfört förhör. Värdet på stöldgodset uppskattades till cirka 100 000 kronor. En anmälan kommer skrivas och det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa, trafikkontroller samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.