24 april 03:03, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser i länet

23:30 - Rattfylleri, grov olovlig körning. Klubbgärdet, Piteå

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Även grov olovlig körning då han saknade körkort.

Bilens passagerare, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks också vara påverkad av narkotika. Hon medtas till provtagning och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav.

23:58 - Skadegörelse genom brand. E4 Persön, Luleå

Polis kallas till en plats där en bil brinner. Räddningstjänsten släcker bilbranden som då är fullt utvecklad. Polis upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03:03 - Lugnt i länet

05:46 - Fortsatt lugnt i länet, inget att rapportera

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.