Sök
Stäng Meny

24 april 05:59, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur polisens händelser i länet under kvällen/natten.

Kl 00.04 Skara, grov misshandel
Polis larmas till Axvall där en man uppges blivit knivhuggen. Allt enligt SOS. Även ambulans larmas till platsen. Den skadade avförs till sjukhus med ett flertal skador från någon typ av stickvapen, oklart skadeläge. Polisen försöker få fram uppgifter kring vad som inträffat samt var det inträffat. Man söker bl a med hund på platsen för anträffandet av den skadade. Enligt den skadade handlar det om två gärningsmän. Trolig plats för brottet Bryggaregatan/Skaravägen. I nuläget ingen gripen. Förundersökning med rubricering grov misshandel inleds. Skadeläget är fortfarande oklart. Den skadade är en man i 30-årsåldern.  

Kl 02.37 Mark, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Polisen genomför att förföljande av en misstänkt stulen bil i Björketorp. Bilen kör norrut på länsväg 1602 mot fotskäl. Bilen kör in vid Naturbruksgymnasiet där bilen verkar stanna. I bilen finns två personer. Bilen kör dock vidare mot Björlandakorset-Bosgården. Polisen lyckas sedan stopp bilen i höjd med Björketorp-Buarås. De två i bilen grips, två män. De är misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen beslagtagen. De två männen som grips är ca  45 år. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.