24 april 07:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01:15 Polisen larmades till en adress i Hageby, Norrköping, med anledning av ett inbrott i en parkerad bil. Två gärningspersoner ska ha krossat minst en ruta, stulit föremål i bilen och sedan lämnat platsen. Polis åkte till platsen. Bland annat har en väska och klädesplagg stulits från bilen. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott i fordon, det finns ingen misstänkt för brottet.

01:36 Väktare tog kontakt med polisen gällande ett inbrottsförsök på Gymnasievägen i Mjölby kommun. Det är en skola som är drabbad. Minst en ruta var krossad till skolan. Polis åkte till platsen och händelsen rubriceras som försök till inbrott, det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.