24 april 07:50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natten har haft ett förhållandevis lågt inflöde av ärende till polisen under natten, nedan följer ett urval av händelser.

Rv 62, Munkfors
23.11: En bilist misstänks för rattfylleri efter att ha lämnat ett positivt blås i polisens sållningsinstrument. Mannen som misstänks är i 55-åråldern och han medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Lv 246, Hagfors
02.33: Polispatrull utför kontroll på en man i 50-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, båda påvisar tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika. Båda medtas för kroppsbesiktning/ provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Torsby kommun
03.19: En näringsidkare till en livsmedelsbutik kontaktar polisen med anledning va att det varit inbrott. Okända personer har berett sig tillträde till butiken genom att göra hål i en vägg. Polispatrull beordras till plasten, utredningsåtgärder vidtas och brottsplatsen spärras av. Polisens tekniker kommer utföra en brottsplatsundersökning. En anmälan gällande grov stöld är upprättad. Tillgrepp är tobaksvaror till ett okänt värde, ingen är frihetsberövad i ärendet.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt ett större antal person och fordonskontroller. Det har hanterats viltolyckor med både rådjur och älg inblandade, inga personskador är inrapporterade. Ärende med psykisk ohälsa har också hanterats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.