Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 25 april 12:23

25 april 07:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:33 Brand, Skellefteå:
Larm om brand på en balkong i ett flerfamiljshus, Boliden. Grannar uppges ha påbörjat släckning. Polisen har inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård i samband med händelsen. Brandorsaken är oklar. Polisen kommer att hantera ärendet under dagen.

03:47 Viltolycka, Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en lastbil och ett rådjur på väg 805, Djupliden. Det finns inga uppgifter om personskador.

Övrigt:
Tre personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 08:52:

06:25 Brand, Skellefteå:
Polispatrull beordras till Sjungande Dalen med anledning av brand i en personbil. Ytterligare bilar har skadats i samband med branden. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats.

Brandorsaken är oklar och polisen utreder om brott har begåtts eller inte. Platsen dokumenteras och spärras av för teknisk undersökning som ska genomföras senare under veckan. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Uppdatering gällande brand på balkong i Boliden klockan 00:33:

Polispatrull har varit på platsen, som spärras av för teknisk undersökning. Brandorsaken är fortfarande oklar. Branden utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.