Sök
Stäng Meny

25 april 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från natten.

20.46 Borensberg, En man i 45-årsåldern, gripen för misshandel och grovt olaga hot efter att en skadad kvinna söker hjälp i en butik. Målsägande och misstänkt har en relation.


23.59 Borenshult, Motala kommun. Observationer om en vinglig färd på en personbil. Fordonet har observerats av ett vittne tidigare under kvällen då det framfördes på liknande sätt i Strängnäs. Polis har då inte lyckats lokalisera fordonet och föraren. Patrull hittar nu fordonet och kan stoppa det under färd i Motala. En person, man i 40-årsåldern misstänks för rattfylleri samt dopingbrott då denne hade innehav av dopingpreparat med sig.


00.08 Ljura, Norrköping. Skadegörelse genom brand i fordon. Ett vittne som observerar hur en ett fordon fattat eld. Branden släckt och anmälan upprättad.

01.29 Samma fordon fattat eld igen och vittne har iakttagit en person som utför detta och lämnar platsen. Ny anmälan upprättad.


05.25 Hjulsbro, Linköping. En målsägande som uppger att deras fordon, en BMW X5, tillgripits under natten. Övervakningsfilm visar att tillgreppet sker omkring 02.45. Iakttagelser från personer som kan ha sett något i samband med händelsen mottages tacksamt och kan förmedlas via 114 14 eller polisens hemsida.


06.47 Samtal inkommer från en verksamhet i Viberga, Finspång. De har under natten haft inbrott och ett kassaskåp har tillgripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.