Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 26 april 08:35

26 april 03:10, Skottlossning, Stockholm

Gärningsmän har avlossat flera skott in i en lägenhet i Sätra. Ingen person har skadats. En insats och en utredning om mordförsök pågår.

På brottsplatsen har det konstaterats flera kulhål i och i anslutning till en lägenhet i ett flerbostadshus i Sätra. Ett antal tomhylsor har anträffats från den plats där skotten har avlossats. En stor polisinsats pågår i södra Stockholm.

Uppdatering klockan 05:00

Under insatsen har flera personer och förteelser kontrollerats. Misstankar har kunnat riktas mot en man som därför har gripits och han är misstänkt för delaktighet i mordförsöket.

Brottplatsen är avspärrad och tekniker samt specialsökhundar ska inom kort påbörja en kriminalteknisk undersökning. Ett flertal personer har förhörts.

Uppdatering klockan 05:55

Under insatsen som pågår har det nu totalt gripits tre män. Samtliga misstänks för delaktighet i mordförsöket. Ett stort antal åtgärder i förundersökningen genomförs.

Uppdatering klockan 08:30

Polisen kommer att ha en utökad resurs i området i trygghetsskapande syfte och finnas tillgängliga för allmänheten.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.