Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 27 april 14:21

27 april 10:48, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Västernorrland, resultat i urval från dagens trafikkontroller.

Ett stort antal förare passerade nykterhetskontrollen i Granloholm i Sundsvall och alla var utan anmärkningar. 

Det finns inga anmärkningar noterade vid en kontroll på Haga i Sundsvall.

Det finns inga anmärkningar noterade vid en kontroll i Järved, Örnsköldsvik.

I Själevad, Örnsköldsvik, kontrollerades yrkestrafik, tung trafik. Två kontroller av kör- och vilotider samt två besiktningar har utförts.

På länsväg 333 vid Nyland, Kramfors kommun, stoppades en personbil med körförbud. En ordningsbot (böter) utfärdades och ett ogiltigt körkort omhändertogs.

Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på Norrmalm i Sundsvall.

Uppdaterad kl 13:53

Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på Södra Alnö, Sundsvall.

På väg 615 i Vi, Sundsvall, utfärdades tolv ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 76 kilometer i timmen på en 50-sträcka. (För kännedom: Tidigare stod det att kontrollen utfördes på Långsvevägen. Rätt är väg 615.) Kontrollen utfördes som en följd av medborgarlöften.

I Husum, Örnsköldsvik, kontrollerades yrkestrafik. En besiktning av tungt fordon utfördes och en kontroll av kör- och vilotider för ett tungt fordon utfördes. Dessutom utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.