Sök
Stäng Meny

28 april 07:42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:21 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Södra Nissastigen i Smålandsstenar, Gislaved, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i en stolpe. Polis har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott och inga personskador. Bilen bärgades därifrån. 

00:30 Polis larmades till en adress i Nässjö med anledning av bråk i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Under natten har mannen anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för grov misshandel i relation samt olaga hot. Målsägande, en kvinna i 25-årsåldern, omhändertogs inom sjukvården. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur, trafikkontroller samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.